Een website laten maken tegen een voordelige prijs

Wilt u voor uw bedrijf een website laten maken, maar wilt u dat het niet teveel gaat kosten? Dan bent u bij Webton aan het goede adres! Al sinds 1999 maken wij zakelijke websites voor lage prijzen. Onze gunstige tarieven zijn voor veel klanten reden om bij ons aan te kloppen, naast natuurlijk de kwaliteit die wij afleveren. U kunt een kijkje nemen in ons portfolio, om te zien voor welke bedrijven wij een website hebben gemaakt. Sommige klanten komen bij ons nadat ze eerst zelf hebben geprobeerd een website te maken. Dit pakt vaak niet goed uit, het kost veel tijd en het resultaat is vaak mager. Een website laten maken is dan in de meeste gevallen sneller én goedkoper (want het kost minder van uw kostbare tijd) om het werk uit te besteden, en levert bovendien beter resultaat op. Door ons uw website laten maken is een goed idee, want wij mogen bogen op jarenlange ervaring, zijn creatief en professioneel en bovendien erg voordelig. Een goede website laten maken voor uw bedrijf is een bijzonder goede investering, zoals wij u hieronder uit zullen leggen. Lees verder…


Toppositie met linkbuilding

Vorig jaar startte ik mijn eigen bedrijfje. Ik was op zoek naar een manier om meer bekendheid te verwerven voor mijn bedrijf. Ik had geen idee hoe ik dit handig aan moest pakken, totdat ik een vriend van mij sprak die vertelde over het optimaliseren van mijn bedrijfssite. Hij vertelde dat ik bepaalde keywords in mijn web teksten moest verwerken. Ik heb dat toen gedaan, maar dit bleek niet voldoende. Ik kwam erachter dat ik ook linkbuilding nodig had om echt hoog te scoren in Google, ten einde meer bezoekers op mijn website te krijgen. Ik koos toe voor Webton, omdat deze firma betrouwbaar op mij overkwam. Lees verder…


Google: smartphones werken verzwakkend

Technologiegigant Google heeft in een presentatie in Long Beach in de Verenigde Staten laten weten dat smartphones verzwakkend werken. Google probeert hier iets op te verzinnen en is bijvoorbeeld met de augmented reality bril Project Glass gekomen, aldus Sergey Brin, een van de oprichters van Google.

Lees verder…


Computer besturen door beweging is mogelijk

In het voorjaar van dit jaar start Leap Motion met de verstrekking van een soort hardware waarmee computers met besturingssystemen van Microsoft of Apple door middel van bewegingen bestuurd kunnen worden. Dit heeft Leap Motion vandaag laten weten.

Lees verder…


50 miljoen euro gereserveerd voor 5G-netwerk

Er is 50 miljoen euro gereserveerd voor het ontwikkelen van de 5G-techniek. Dit heeft Eurocommissaris Neelie Kroes vandaag bekend gemaakt in een persbericht.

Lees verder…


Facebookpagina NOS geblokkeerd door plaatsen ‘porno’

Werknemers van de NOS hebben kunnen een dag lang geen gebruik maken van hun Facebook account. Het is voor de medewerkers onmogelijk gemaakt om berichten te plaatsen op de pagina van de NOS, of op hun persoonlijke Facebookpagina’s.

Lees verder…


YouTube-gebruikers kunnen video’s professioneel laten vertalen

Mensen die gebruik maken van YouTube hebben de mogelijkheid om hun geüploade video’s ook in andere talen te laten afspelen.

Lees verder…


Elke website met elkaar verbonden door 19 muisklikken

Elke twee internetwebsites zijn door middel van een klein aantal stappen met elkaar verbonden. Dit heeft de Hongaarse onderzoeker Albert-László Barabási ontdekt in zijn onderzoek voor de Northeastern University. Hij heeft de resultaten gepubliceerd in het wetenschappelijke journal Philosophical Transactions of the Royal Society.

Lees verder…


Na Apple krijgt ook Samsung een ‘smartwatch’

Het lijkt erop dat de ‘smartwatch’ van technologiefabrikant Apple binnenkort niet meer alleen staat. Concurrerend bedrijf Samsung is naar verluid bezig met het ontwikkelen van een gelijkend apparaat. Dat is naar voren gekomen uit gelekte beelden die gadgetweblog Slashgear in haar bezit wist te krijgen.

Lees verder…


Google wil voor het einde van 2013 fysieke winkels openen

Technologiegigant Google is van plan om net als concurrenten Apple en Microsoft eigen winkels te openen op fysieke locaties. Dit heeft het gadgetblog 9to5google.com laten weten op hun website.

Lees verder…


Ga naar pagina: