Websitebouwer voor uw bedrijfswebsite

Uw bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder bedrijfswebsite waar u uw klanten laat zien wat u doet. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die eerst rondzoeken op het internet naar verschillende bedrijven die hun opdracht kunnen uitvoeren. Hierbij is het erg belangrijk dat uw website professionaliteit uitstraalt en aanspreekt tot de doelgroep van uw klanten, hiervoor heeft zult u dus een websitebouwer voor nodig hebben.

Een geschikte websitebouwer

Afgaande op wat hierboven genoemd is heeft u Orange Dev Design gevonden en u doet dus precies wat hierboven beschreven staat. Orange Dev Design heeft al voor meerdere bedrijven als websitebouwer gediend. Daardoor heb ik een uitgebreid portfolio met uiteenlopende websites.

Om van uw bedrijfswebsite een succes te maken inventariseert eerst uw wensen. Op basis van uw wensen en uw huidige huisstijl zal er een webdesign gemaakt worden. Bij de inventarisatie zal er ook naar voren komen of u de website verder zelf wilt beheren of dat Orange Dev Design dit gaat doen.

Uw website zelf beheren

Als u ervoor kiest om uw website zelf te beheren heeft u de websitebouwer alleen nodig om het technische gedeelte van uw website te maken. Daarna kunt u zelf de website beheren doormiddel van een CMS systeem. Hiervoor zal doorgaans WordPress voor gebruikt worden.

Contact met de websitebouwer

Mocht u geïnteresseerd zijn om Orange Dev Design als uw websitebouwer te nemen, neem dan contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.