Website met WordPress, dat kan

U wilt een website met WordPress, dan bent u bij Orange Dev Design aan het juiste adres. Ik heb zeer veel ervaring met het bouwen van websites met WordPress. WordPress is momenteel ongeveer het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Wereldwijd zijn er vandaag de dag meer dan 25.000.000 websites die draaien op dit CMS systeem.

Uw eigen WordPress thema

Om uw website met WordPress de huisstijl van uw bedrijf te geven kunt u uw eigen thema op maat laten maken. Orange Dev Design beschikt over de mogelijkheid om voor uw website een compleet uniek WordPress thema te bouwen.

Ik heb al vele WordPress thema’s gebouwd en ontwikkeld. Sommige simpel andere weer zeer uitgebreid. Neem een kijkje in mijn portfolio en zie de diversiteit.

Functionaliteit

Als het om functionalteit gaat dan is een website met WordPress zeer uitgebreid. WordPress heeft namelijk een wereldwijde aanhang welke vele plugins ontwikkelen. Deze plugins zijn vrij verkrijgbaar. Op ze manier zal uw website altijd voldoen aan uw eisen.

Het komt zelden voor, maar mocht er voor een bepaalde wens geen plugin zijn dan kan ik deze voor u ontwikkelen. Deze wordt dan geïntegreerd in het WordPress systeem.

Nu direct uw eigen website met WordPress?

Mocht ik uw interesse gewekt hebben en wilt u een vrijblijvende offerte voor uw eigen website met WordPress. Neem dan contact op met Orange Dev Design.