Samsung wijst werknemers op prestatienorm

In de nieuwjaarsspeech die het bestuur van technologiebedrijf Samsung onlangs heeft gehouden, is opgeroepen tot de nieuwe ontwikkeling van producten. De werknemers van het bedrijf moeten meer meer nieuwe producten komen om bij te blijven op de sterk concurrerende markt. Bestuurder Lee Kun Hee zou de werknemers dit met klem hebben gevraagd.

Hij heeft aangegeven dat concurrenten van Samsung druk bezig zijn met het ontwikkelen van producten. Het is een continu proces, dat altijd moet doorgaan. Dit betreft niet alleen losse producten, maar ook de techniek hierachter, het aanstellen van nieuw personeel en het verwerken van patenten op diensten en producten. Dit meldt Bloomberg.

Op dit moment is de afzetmarkt erg groot. De consument staat te popelen om nieuwe technologien in gebruik te nemen. Het is daarom nog belangrijker voor de technologiegigant om te blijven leveren. Juist producten en diensten die garant staan voor blijvend succes worden op dit moment onderontwikkeld. Afgelopen jaar heeft topman Lee zijn werknemers ook al gewezen op het gevaar van de financiele omstandigheden.

Ondanks de waarschuwende woorden is Samsung afgelopen jaar uitgegroeid tot de marktleider in smartphones. Het bedrijf heeft miljoenen exemplaren van de Galaxy S 3 verkocht. Daarnaast is Samsung op het gebied van televisie en computers een grote naam.

Bron: Nu.nl

 

Vorige Portfolio item

Meer nieuws items

Vorige Portfolio item

Nieuws