Een website laten maken tegen een voordelige prijs

Wilt u voor uw bedrijf een website laten maken, maar wilt u dat het niet teveel gaat kosten? Dan bent u bij Webton aan het goede adres! Al sinds 1999 maken wij zakelijke websites voor lage prijzen. Onze gunstige tarieven zijn voor veel klanten reden om bij ons aan te kloppen, naast natuurlijk de kwaliteit die wij afleveren. U kunt een kijkje nemen in ons portfolio, om te zien voor welke bedrijven wij een website hebben gemaakt. Sommige klanten komen bij ons nadat ze eerst zelf hebben geprobeerd een website te maken. Dit pakt vaak niet goed uit, het kost veel tijd en het resultaat is vaak mager. Een website laten maken is dan in de meeste gevallen sneller én goedkoper (want het kost minder van uw kostbare tijd) om het werk uit te besteden, en levert bovendien beter resultaat op. Door ons uw website laten maken is een goed idee, want wij mogen bogen op jarenlange ervaring, zijn creatief en professioneel en bovendien erg voordelig. Een goede website laten maken voor uw bedrijf is een bijzonder goede investering, zoals wij u hieronder uit zullen leggen.

Het belang van een goede website

Het internet is in de loop van de jaren steeds belangrijker geworden, en speelt een steeds groter wordende rol in ons dagelijks leven. Daarmee is uw site misschien wel het belangrijkste medium geworden om met uw potentiële klanten in contact te komen. Het geeft ze een eerste indruk van wat u te bieden heeft, en hun oordeel van uw kwaliteit en professionaliteit zal mede afhangen van de kwaliteit en professionaliteit van uw website. Wanneer die onduidelijk of gebruiksonvriendelijk is, zullen mensen sneller wegklikken en ongetwijfeld bij één van uw concurrenten terecht komen. Een goede, professionele website laten maken is daarom van het grootste belang om een bloeiend bedrijf te kunnen opbouwen én te kunnen laten voortbestaan. Wij benadrukken het nogmaals met klem: een website laten maken is een goede investering voor uw bedrijf.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een website laten maken verschillen sterk per specifiek geval. U kunt bij ons een offerte aanvragen zodat u enig inzicht heeft in wat u kunt verwachten. Hieronder bespreken wij alvast een aantal opties. Het spreekt voor zich dat een eenvoudige website zonder veel speciale features goedkoper is dan een site waar veel speciale handigheidjes in verwerkt worden -dit kost immers meer tijd en dus meer geld. Wat u precies wilt kunt u altijd, in overleg met ons, afstemmen. Het uurtarief wat wij hanteren is €65,- Dit klinkt misschien veel, maar dit is in Nederland een zeer gangbaar bedrag en zelfs aan de lage kant -meestal zit het uurloon van een webdesigner tussen de €65,- en de €100,- Wanneer uw eisen voor uw site hoger worden, kan het zijn dat het uurtarief ook iets stijgt. Om u een idee te geven wat een website laten maken kan kosten geven wij hier een standaardvoorbeeld. U wilt zich onderscheiden van uw concurrentie, en op internet kan dit alleen door een goede website. Die moet dan ook precies zo worden zoals u in gedachten heeft. Dit is essentieel, maar kost ons begrijpelijkerwijs ook iets meer tijd. Wanneer u bijvoorbeeld uw site grafisch op laat wilt laten maken -waarmee de site precies zo op het scherm verschijnt zoals u het graag wilt, kost dat een aantal uren.

Al met al zit u dus al snel op 10 x 65 = €650,- voor het op maat maken van uw website. Dit is echter nog niet het hele verhaal. Wanneer het ontwerp eenmaal aan uw wensen voldoet, moet het ontwerp nog vertaald worden naar CMS en HTML. Merkt het al, een website laten maken is zo gek nog niet! Stelt u voor dat u het zelf moet zoeken! Het kan zijn dat er ook nog andere technieken nodig zijn om uw wensen te realiseren. Het inrichten van de pagina’s, de opmaak ervan en het opvullen en afronden kost al met al ook al snel 12 uren, en dan gaan we er vanuit dat de webdesigner gebruik maakt van een programma waarmee hij goed uit de voeten kan. Daarmee komt u al snel op €65 x 12 uren uit, wat in totaal €780,- is. Een website laten maken met CMS kost dus al snel minimaal €1.430,. U kunt ook een website laten maken met responsive webdesign. Wij hebben een aantal al ontworpen structuren in huis, die hun waarde in de loop der jaren steeds weer opnieuw bewezen hebben. Een website laten maken bij ons is dat ook een goede keuze, omdat wij in het verleden al talloze keren hebben bewezen goede sites af te leveren. Omdat wij deze design structuren al in huis hebben, kunnen wij voor u snel een professionele site afleveren, geheel in uw eigen huisstijl. Daar komt ook nog eens bij dat deze volledig compatible is met mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Dit hele pakket kunnen wij u aanbieden voor slechts €599,- Zoals u ziet is dit vele malen voordeliger dan de bovenstaande optie. Hopelijk hebt u nu een goed idee over wat u wel en niet kunt verwachten. Kijkt u gerust eens rond op onze site en ons portfolio. En mocht u door ons uw website laten maken, wij staan voor u klaar!

 

Meer nieuws items

Vorige Portfolio item

Nieuws