App showt beste ‘wc-momenten’ tijdens een film

Bij steeds meer Nederlandse bioscopen wordt er geen pauze aangeboden tijdens de film. Bovendien kan het voorkomen dat wanneer er wel een pauze wordt aangeboden, je net tijdens een spannende scene naar het toilet moet. De makers van de Runpee app hebben hier slim op ingespeeld. Deze app vertelt je precies wanneer er saaie stukjes in de film zitten zodat je zonder zorgen kunt gaan plassen.

Bezoekers van een film hebben de mogelijkheid om de Runpee app zo af te stellen dat er een trilsignaal wordt verstuurd als er een minder spannend moment in de film zit. Op die manier kan de gebruiker zonder wat belangrijks van het verhaal van de film te missen naar de wc gaan. Bovendien laat de app zien wanneer het eerstvolgende moment is om te gaan plassen.

Sommige mensen kijken toch liever de gehele film af alvorens naar het toilet te gaan. Maar dan blijft altijd de vraag of er na de aftiteling nog extra scènes komen. De app speelt ook hier slim op in en laat zien of dit het geval is of niet. Zo wordt dus efficiënt omgegaan met de wc bezoeken.

Het zou wel zo kunnen zijn dat er tijdens de film opeens rijen voor de wc’s ontstaan. Daarmee houdt de app namelijk geen rekening. De app Runpee is te verkrijgen op iOs en Android besturingssystemen. De gebruikers van iOs betalen 79 cent en voor Android gebruikers is de app gratis te verkrijgen.

Bron: Telegraaf.nl

 

Vorige Portfolio item

Meer nieuws items

Vorige Portfolio item

Nieuws