Het komt u vast wel bekend voor dat oudere mensen vaak niet meer uit hun huis weg willen, maar tegelijkertijd kunnen ze daar eigenlijk niet meer blijven wonen door de beperkingen die zij bijvoorbeeld lichamelijk hebben. Bij thuiszorg Eindhoven willen we er voor zorgen dat deze mensen gewoon in hun vertrouwelijke omgeving kunnen blijven. Wij zorgen ervoor dat ze de zorg krijgen die ze nodig hebben op allerlei gebieden. Zijn zij bijvoorbeeld niet meer in staat om zelfstandig boodschappen te doen? Dan zorgt thuiszorg Eindhoven voor een gepaste oplossing. Dit geldt uiteraard ook voor lichamelijke zorg. Thuiszorg Eindhoven zorgt ervoor dat iemand in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven. Daar zijn mensen over het algemeen het meeste bij gebaat. Wij vinden het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden. Dat is binnen onze maatschappij ook erg belangrijk. Zij kunnen zo bijvoorbeeld hun eigen gewoontes behouden en hoeven hun dagelijkse ritueel niet te onderbreken doordat zij moeten verhuizen naar een verzorgingstehuis.

Thuiszorg Eindhoven zorgt voor u

Waar moet u nou precies aan denken bij thuiszorg? Thuiszorg Eindhoven pakt verschillende dingen voor u aan die u zelf niet meer kunt doen of waar u misschien niet meer aan denkt. Denk bijvoorbeeld aan:

De medewerkers van thuiszorg Eindhoven komen u dan thuis helpen met een of meerdere van bovenstaande zaken.

Zorggroep Sint Maarten

Thuiszorg Eindhoven is onderdeel van Zorggroep Sint Maarten. Deze instellingen zorgt voor hun cliƫnten, familieleden en de zorg die zij nodig hebben. Heeft u, op wat voor gebied dan ook, zorg nodig? Zowel aan huis als bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum? Neem dan contact op met ons voor meer informatie die wij u graag geven.