Vakantiepark

Hebt u nog geen plannen voor de komende zomer en bent u op zoek naar een leuk vakantiepark, dat ook geschikt is voor kinderen? Wilt u graag in Nederland blijven, omdat u niet te lang in de auto wilt zitten? Dan kunt u uitstekend terecht bij Ponypark City. Hier zult u namelijk een topvakantie gaan beleven. Wij hebben een verrassend activiteitenprogramma met voor ieder wat wils. Wij zien altijd alleen maar blije gezichten. U kind zal zich uitstekend vermaken tijdens een vakantie op ons vakantiepark. Daar kunt u zeker van op aan.

Een veelzijdig vakantiepark hoeft helemaal niet duur te zijn

Klinkt dit goed, maar bent u bang dat u hier erg veel geld voor neer moet tellen? Bent u juist op zoek naar een budgetvakantie, omdat u maar een beperkt budget hebt gereserveerd voor de vakantie? Ook dan bent u bij Ponypark City aan het juiste adres. Wij laten u namelijk nooit te veel geld betalen voor een weekje op ons vakantiepark. Wij snappen namelijk maar al te goed dat u geen dief wilt zijn van uw eigen portemonnee. Reserveer daarom nu een plekje op dit leuke vakantiepark. De zomer komt er alweer aan en er is maar een beperkt aantal huisjes te huur. Wees er dus snel bij, want op is op!

Wij zijn van alle markten thuis

Als u op ons vakantiepark logeert, dan verblijft u in een Arizona huisje. Zo krijgt u echt een beetje een western gevoel. Als de kinderen zich lekker vermaken met een van de leuke activiteiten die er georganiseerd worden, dan kunt u lekker rustig buiten zitten met een goed boek. En dat allemaal voor een schappelijke prijs! U kunt dus het beste voor ons kiezen als het gaat om: