Wie is Magento en wat kunnen wij voor u betekenen? Bij Magento verzorgen wij zowel de ontwikkeling van apps en webshops als de marketing. Tegenwoordig maken we op internet gebruik van een marketing mix. Dat betekent dat we verschillende middelen inzetten om websites beter vindbaar te maken en meer klanten te bereiken. Hoe meer klanten u als website bereikt, hoe hoger uw omzet zal worden, want de meeste aankopen doen mensen tegenwoordig op het internet en dat is een trend die zich de komende jaren wel voort zal zetten. Hoe moet u daar als bedrijf echter op inspelen? Zeker voor klein- en middelbedrijven die geen geld hebben om een speciale marketing afdeling in het leven te roepen is het uitbesteden van web ontwikkeling en marketing een goede eerste stap naar een zeer succesvolle online onderneming. Magento is zich hiervan bewust en speelt hier op in want wij staan voor een beter digitaal landschap waarin bedrijven beter tot hun recht komen want dat is belangrijk en dat is iets wat ieder bedrijf ook zou moeten willen. Ieder bedrijf heeft zijn eigen doelgroep. Deze groep kan bestaan uit mannen of vrouwen, jonge mensen of oude mensen en mensen met uiteenlopende interesses. Natuurlijk is het zaak dat u als ondernemer precies weet wie u doelgroep is want op die manier kunt u ze ook beter aanspreken en uw product of de dienst die u aanbiedt makkelijker aan de man brengen. Wij gaan altijd eerst met onze klanten zitten en vragen dan naar hun bedrijf om erachter te komen waar de nadruk ligt. Een paar zaken die belangrijk zijn:

Magento zet marketing breed in

Magento zet haar marketing zo breed mogelijk in. Dat betekent dat wij gebruik maken van alle mogelijkheden die uw website of webshop beter vindbaar en succesvoller maken, zodat meer mensen een effectief bezoek brengen aan uw website. Magento heeft zich verdiept in het digitale verkeer van websites en het gedrag van bezoekers. Zo weten wij dat een bezoeker gemiddeld maar een aantal seconde op een website blijft. Als hij in deze korte tijd niet heeft gevonden wat hij zocht, dan zal hij ergens anders heengaan en dat is zonde want dan bent u een klant krijgt. Het is dus zaak – vinden wij van Magento – dat u zorgt dat u uw klanten bij de hand neemt en hen op een geleidelijke manier naar een ‘call to action’ leidt. Daarom is de plaats van een landingspagina bijvoorbeeld ook zo ontzettend belangrijk. Waar deze moet geplaatst worden is een heel belangrijk aspect en veel bedrijven hebben niet in de gaten dat de structuur van een website net zo belangrijk is als de content die erop wordt geplaatst want zelfs met heel veel effectieve teksten kunnen klanten de verkeerde route afleggen en bij de concurrent terecht komen. Dat is iets wat te alle tijde voorkomen moet worden. Wat kunt u doen om beter vindbaar te worden. Dat is eigenlijk de hoofdvraag die bedrijven stellen wanneer ze bij ons aankloppen. Maar op die vraag kunnen wij niet een eenduidig antwoord geven want beter vindbaar worden is een kwestie waarin verschillende factoren een rol spelen en het is juist deze combinatie van factoren waardoor uw website uiteindelijk een betere plek zal krijgen. U doet er verstandig aan om voor uzelf altijd eerst goed te formuleren wat de zoekwoorden zijn waar u op gevonden wilt worden. Deze zoekwoorden zijn sterk afhankelijk van het soort dienst of het product dat u verkoopt. Veel bedrijven denken dat het goed is om lange lappen tekst op een website te zetten want zo is er veel informatie te vinden. Natuurlijk is het goed om een website te verrijken met informatie maar het is eigenlijk nog beter om een website duidelijk en overzichtelijk te maken zodat iemand die aan het zoeken is, ook in een oogopslag kan zien dat hij heeft gevonden waar hij naar op zoek was. Dat is iets wat niet zomaar kan en waar u goed over na moet denken. Als u met Magento in zee gaat, dan zullen wij altijd eerst kijken hoe uw huidige website eruit ziet. Wat staat er al, zullen wij besluiten, en vanaf daar zullen wij stappen ondernemen, natuurlijk altijd in overleg met u. Bij Magento staat onze service zeer hoog in het vaandel en wij willen onze klanten niet alleen helpen aan een goede website maar ook zorgen voor nazorg.

Magento: neem contact op

Herkent u zich in een van de volgende zaken? ‘Ik heb een webwinkel maar er komen niet genoeg mensen naar mijn website toe?’ ‘Ik heb een website maar op mijn smartphone is mijn website helemaal niet goed zichtbaar en vallen er stukken weg’ of ‘Ik heb een website maar hij moet echt beter worden opgebouwd want ik krijg wel veel bezoekers maar niemand gaat vervolgens tot actie over.’ Magento kan deze vragen stuk voor stuk voor uw oplossen want wij zijn een bedrijf dat zowel de marketing als de ontwikkeling van webshops verzorgd en tevens houden wij ons bezig met app ontwikkeling. Laat ons dus weten wat uw vraag is door contact met ons op te nemen en wij gaan graag met u aan de slag!