Als bedrijf heeft u natuurlijk meerdere manieren om uw marketing uit te voeren. U wilt uw product uiteraard aan zoveel mogelijk mensen verkopen en daarvoor zult u een goede marketing campagne moeten voeren. Heeft u er wel eens aan gedacht om hiervoor etiketten voor in te zetten? Denk bijvoorbeeld aan kortingscodes of het sparen van meerdere etiketten. Voor de kortingscodes kunt u gebruik maken van meerlaags etiketten. U plakt deze op de producten die u wilt verkopen. Wanneer de klant het product in de winkel of online koopt treffen zij daarop dit meerlaags etiket aan. Aan de binnenkant daarvan vinden zij een code die zij ergens kunnen invullen. Sommige bedrijven hebben hiervoor een speciaal formulier dat mensen moet uitprinten en invullen. Wij raden u echter aan om hier een aparte website voor in te richten met daarin een goede software verwerkt die meteen voor u alle ingevoerde codes opslaat. De code kan bijvoorbeeld een bepaalde korting opleveren voor de klant, maar ook kunt u denken aan het weggeven van prijzen. Hier kunt u zelf zo creatief in zijn als u wilt. Laat hier een team goed over nadenken voordat u overgaat op het bestellen van de etiketten. Bij Altrif Label hebben ze uiteenlopende soorten etiketten. Alleen al op het gebied van meerlaags hebben ze de volgende soorten:

Voor uiteenlopende doeleinden kunt u al deze soorten etiketten inzetten voor uw bedrijf. De coupons zijn uiteraard geschikt voor het uitdelen van codes. Een bijkomend voordeel voor u hierbij kan zijn dat u duizenden klanten informatie kunt verzamelen, omdat ze allemaal de code invullen. Bedenk voordat u aan de slag gaat met de marketing campagne dus goed welke informatie u graag zou willen hebben. Wilt u bijvoorbeeld weten wie uw product het meeste koopt en in welke leeftijdscategorie deze mensen zitten. Vergeet dan niet om te vragen naar de leeftijd in de vragenlijst. Misschien wilt u wel weten waar de meeste mensen wonen die uw product kopen. Vraag in dat geval om de postcode. Hier kunt u dan toekomstige marketing campagnes op aanpassen. Bijvoorbeeld door u met name op de gebieden te focussen waar uw product al veel verkocht wordt of juist op de gebieden waar dit niet wordt gedaan.

Gebruik trio labels voor veel informatie op uw etiketten

Wilt u etiketten inzetten om meer informatie over het product te geven dat de klant bij uw koopt? Bijvoorbeeld omdat er zorgvuldig met het product moet worden omgegaan en u niet genoeg ruimte heeft om dit op het product zelf te vermelden? Gebruik dan trio labels. Deze etiketten plakt u met een kant op het product. En vormt dan een soort boekje die de klant kan uitvouwen. Hiermee creëert u dus voldoende ruimte om genoeg informatie op het product te laten zetten. Zowel voor u als de klant erg prettig. Het etiket wordt aan een kant vastgemaakt met een lijm die makkelijk van elkaar te halen is. Zo kan de klant het etiket losmaken en lezen. Doordat het mogelijk is om het etiket weer terug vast te plakken kan de klant het product gewoon gebruiken zonder dat hij of zij last heeft van de etiketten die er op geplakt zijn. Door de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van etiketten kunt u een brede marketing campagne opzetten met allerlei verschillende ideeën. Wanneer u kijkt op de website van Alfrit Label kunt u bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Heeft u een ander idee en vindt u er geen bijpassende etiketten bij? Neem dan contact op met het bedrijf. Zij kunnen dan voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn. In de meeste gevallen weten zij een geschikte oplossing voor u te vinden. Het is dus zeker de moeite waard om contact op te nemen en uw vraag aan hen voor te leggen.

Etiketten bedrukt zoals u dat wilt

Wanneer u etiketten laat bedrukken, voor wat voor doel dan ook, wilt u natuurlijk dat dit gebeurt zoals u dat voor ogen hebt. Heeft u geen designer in huis dan kan Altrif Label dit voor u doen. Zij bieden uiteenlopende diensten aan op het gebied van etiketten. Hierover vindt u meer informatie op de website van het bedrijf. Bekijk deze eens om te zien wat er voor uw bedrijf allemaal mogelijk is. Heeft u vragen? Stel deze dan. Ze hebben een zeer goede online service waarmee u uw etiketten kunt bestellen en kunt laten bedrukken naar uw wens. Denk hier dus goed over na. Een marketing campagne kan staan en vallen bij het gebruik van de juiste etiketten. U kunt er bijvoorbeeld van tevoren een marktonderzoek naar laten doen wat uw doorsnee klant wel en niet van een marketing campagne verwacht. Misschien vindt uw belangrijkste doelgroep etiketten op het product dat zij kopen wel helemaal niet interessant. Dit is handige informatie om van tevoren te weten. Door een goed marktonderzoek te laten doen weet u aan welke eisen uw etiketten aan moeten voldoen. Denk bijvoorbeeld ook aan kleur. U kunt uiteraard de kleuren van uw huisstijl gebruiken, maar u kunt ook voor andere mogelijkheden kiezen die uw klant meteen in het oog zullen springen. Wat u wilt is dat het etiket opvalt en dat de klant de informatie die erop staat leest. Laat dus ook de tekst die u erop zet door een professional schrijven en controleren.