Creativiteit stopt nooit: HP ZBook Mobile Workstation

Creatieve processen vinden voortdurend plaats op de meest uiteenlopende plekken. Op scholen, in een schildersatelier of wandelend over de Veluwe. Maar zulke processen zijn er ook tijdens een gesprek met een interessante zakenpartner of een brainstormsessie op kantoor en vergeet niet wat er allemaal gebeurt in uw eigen brein. Dankzij creativiteit komen we vooruit en worden er steeds weer uitvindingen gedaan en nieuwe denkbeelden opgeworpen. Op zakelijk vlak helpt het creatieve denkproces om buiten de gebaande paden te treden en zo met goede, originele antwoorden te komen op problemen die aanvankelijk misschien onoplosbaar leken. Niets is onmogelijk als je jezelf openstelt voor nieuwe ideeën. Het HP ZBook Mobile Workstation is speciaal ontworpen om in dit proces mee te gaan.

HP ZBook Mobile Workstation speciaal geschikt voor goede graphics

Creativiteit stelt twee belangrijke voorwaarden aan een computer en voor het HP ZBook Mobile Workstation is alles uit de kast gehaald om hieraan te voldoen. Als eerste is het belangrijk dat er is voorzien in de beste grafische mogelijkheden. Het HP ZBook Mobiele Workstation is voorzien van Intel® Core™ i7-4700MQ met Intel HD Graphics 4600 (2,4 GHz, 6 MB cache, 4 cores). Daarnaast is HP Remote Graphics voor geïnstalleerd en er is gedacht aan Thunderbolt en professionele NVIDIA Quadro 3D-graphics en optionele quad-core processoren. Een tweede belangrijke voorwaarde is dat er buiten kantoor gebruik gemaakt kan worden van de kracht van de workstations en servers. Creativiteit stopt immers nooit. Ook aan die eis voldoet HP ZBook Mobile Workstation.

Snelle dataoverdracht en consistent hoogwaardige kleuren

Aan graphics en kleuren is erg veel aandacht besteed. Tijdens alle processen, welk programma u ook gebruikt, zal de kwaliteit van kleuren van een gelijkwaardige hoge kwaliteit blijven. Tijdens het gebruik van de lichtere grafische applicaties wordt de batterijlevensduur nog eens extra verlengd. De snelle dataoverdracht zorgt ervoor dat u altijd snel en accuraat kunt werken.