Wilt u:

Dan zit er toch echt maar een ding op en dat is contact opnemen met slimdruk.nl. Zij kunnen namelijk alle ontwerpen zonder enige moeite transformeren in tot een prachtige flyer. In welk formaat u uw flyers dan ook wilt hebben, slimdruk.nl is van alle markten thuis. Zij houden wel van een uitdaging dus wellicht bent u diegene die het hen tijdelijk moeilijk maakt. Dat vinden ze heus niet erg want ze kunnen dan verder met het ontwikkelen van technieken om de flyers nog beter tot hun recht te laten komen.

Online flyers drukken

Het handige aan het internet is dat u alles vanuit uw luie stoel kunt regelen. U stelt de teksten op, bepaalt eventueel alvast de lay-out en dat stuurt u allemaal op naar slimdruk.nl. Zij gaan dan vervolgens in overleg met hun creatieve afdeling en zorgen ervoor dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen zodat er een sprankelend eindontwerp op tafel komt te liggen. Pas als u akkoord gaat met deze schetsen worden de machines aangezet en kan het flyers drukken beginnen.

Als u tevreden bent, dan zijn zij dat ook

Bij Slimdruk krijgt u echt waar voor uw geld. U wilt immers net zo goed als elk ander dat uw flyers van goede kwaliteit vervaardigd zijn. Dan bent u Hier zeker aan het goede adres want zij laten nooit iemand in de kou staan. Betalen gaat ook razend makkelijk. Dit kan namelijk door middel van het gebruik van iDeal of PayPal. Dit zijn twee uiterst betrouwbare en veilige manieren om via het internet geld over te maken. Over de levering hoeft u zich geen zorgen te maken: gratis en snel.