Creëer een duurzame, milieuvriendelijke en ergonomische werkplek voor uw collega’s en uzelf. Kom naar de showroom van Buro Enzo en bekijk het scala aan mogelijkheden dat op uw wacht. Wij verkopen nieuwe en tweedehands kantoormeubelen zoals het luxe en verstelbare zit sta bureau en de comfortabele Ahrend 230. Het kenmerk van deze meubelen is dat ze makkelijk verstelbaar zijn naar iedere gewenste hoogte. U hoeft zich dus niet meer aan de stoel aan de passen. De Ahrend 230 past zich aan jou aan. Voor een gezonde werkplek zijn hoogwaardige meubelen een vereiste. Een stoel die het lichaam niet voldoende ondersteuning biedt, zal uiteindelijk niet afdoende zijn en ervoor zorgen dat werknemers last krijgen van nek en schouders. Rugpijn en last van de schouders is zeer vervelend. Als u daar eenmaal last van heeft dan komt u daar niet zo makkelijk vanaf mits er goede kantoormeubelen worden aangeschaft die de zithouding van het personeel veranderen. De oplossing is in dat geval binnen handbereik. De Ahrend 230 kan worden bekleed in iedere stof die u wenst en in iedere kleur. De meeste kantoren kiezen voor simpele kleuren maar ook voor individueel gebruik kunt u kiezen voor een leuke kleur die past bij u meubilair. Bij Buro Enzo verkopen wij:

De Ahrend 230 met of zonder armondersteuning

De Ahrend 230 is verkrijgbaar met of zonder armondersteuning. Sommige mensen vinden een ondersteuning van de armer erg prettig. Er zijn tevens gebruikers van de Ahrend 230 die liever een stoel zonder armondersteuning gebruiken. Beide mogelijkheden zijn te realiseren bij Buro Enzo. Wij zijn een van de grootste distributeurs van Nederland. Ons uitgebreide assortiment biedt voor iedere situatie de gepaste meubelen. Als u onze stoelen graag eerst zelf wilt uit proberen dan nodigen wij ui van harte uit in onze showroom waar ons rijke assortiment op u wacht. Ervaar zelf het gebruiksgemak van de Ahrend 230 en kies maak een duurzame keuze voor u kantoor meubilair. Investeren in kantoormeubilair is een goede keuze. Uw lichaam is het belangrijkste instrument dat u heeft. Ga er zorgvuldig mee om. Of u nu kiest voor de Ahrend 230 met een zit sta bureau van Buro Enzo of een hoge werkstoel of werkbank. Bij ons bent u op het juiste adres voor duurzaam kantoormeubilair. Kies bewust, kies voor Buro Enzo. U hoeft bij Buro Enzo niet de hoofdprijs te betalen voor goede spullen voor op kantoor. Wij verkopen zowel tweedehands als nieuwe meubels. Wij zijn ons bewust van het belang van goede, duurzame meubels die het lichaam goed ondersteunen op de juiste plekken. Veel kantoren beginnen met een bij elkaar geraapt zooitje meubels. Bij het openen wordt er nog niet nagedacht over of deze meubelen ook goed zijn voor het lichaam. Dat levert veel klachten op. Het is zonde om niet eerst stil te staan bij het belang van een goede stoel. De ontwikkelaars van onze meubelen hebben zorgvuldig onderzoek verricht naar de eisen die u als bedrijf moet stellen aan uw meubilair. Het is niet voor niets dat de meeste kantoren tegenwoordig over zijn gestapt naar ergonomische meubelen. Investeren in hoogwaardige producten zoals de Ahrend 230 levert u als bedrijf uiteindelijk geld op. Het zorgt namelijk voor minder ziekte in uw bedrijf.

‘De Ahrend 230 als standaard bureaustoel’, verhaal van een tevreden klant

Ik ben Wendy en ik ben overgestapt op de Ahrend 230 bureaustoel. Ik werk als redactie assistent bij een internationaal vertaalbureau. Ik ben dagelijks met veel klanten in gesprek. Deze gesprekken voer ik doorgaans online. Ik maak veel gebruik van Skype en natuurlijk vind een groot deel van de communicatie plaats via e-mail. Ik ben van mening van een goede bureaustoel het eerste is waar in geïnvesteerd moe worden wanneer je een bedrijf start. Een goede stoel is geen luxe product. Het is een absolute noodzaak wanneer je voor je werk veel uren achter een bureau doorbrengt. Bij mij op kantoor maken we allemaal gebruik van de Ahrend 230. Mijn baas heeft de Ahrend 230 ingevoerd als standaard bureaustoel. Dit is mede gebeurd op mijn aandringen. Ik merkte namelijk dat veel van mijn collega’s klaagden aan het eind van de dag over rugpijn. Ze werden onrustig en begonnen rondjes door het kantoor te lopen om hun lichaam te strekken. Nu is dat niet zo gek wanneer je de hele dag hebt gewerkt. Natuurlijk moeten er standaard pauzes worden ingelast maar ik merkte dat de mensen die op mijn kantoor geen gebruik maakte van de Ahrend 230, dat deze eerder onrustig begonnen te worden. Het was echt opvallend hoe dit veranderde toen mijn baas de Ahrend 230 als standaard bureaustoel invoerde. Er ontstond meer rust bij ons op kantoor. Zeker de vertalers profiteerde erg van de verandering. Als assistent ben ikzelf namelijk veel in beweging. Ik moet vaak in gesprek of in vergadering. De vertalers op mijn kantoor zitten hele dagen lappen tekst te vertalen. Dat is een hele andere ervaring. Ze hebben van logischerwijs minder beweging en afwisseling. Daarnaast is de uiterste concentratie gewenst voor dit werk. Ik kan ieder bedrijf van nog geen gebruik maakt van ergonomische kantoormeubelen aanraden om over te stappen op de meubelen van Buro Enzo. Deze meubelen zijn allemaal van hoogwaardig materiaal. Buro Enzo is een expert op het gebied van meubelen voor op kantoor en heeft een geweldige showroom die dagelijks is te bezoeken in